Datamigraation asiantuntija

Työn kuvaus

Atostek on ohjelmistoalan asiantuntija ja meiltä löytyy osaamista erityisesti terveydenhuollon ja lääketieteen sovelluksista, teollisuuden tuotekehityksestä ja julkisen sektorin IT-konsultoinnista. Meillä on myös omia terveydenhuollon tietojärjestelmätuotteita, kuten Atostek eRA ja haluamme olla johtava terveydenhuollon SaaS-palveluiden tuottaja Suomessa.


Etsimme nyt joukkoomme datamigraation asiantuntijaa. Tässä roolissa työskentelet eRA Siirto asiakasprojekteissamme, joissa huolehdimme asiakkaidemme vanhojen potilastietojärjestelmien ja sosiaalihuollon tietojärjestelmien tietojen siirtämisestä Kelan Kanta-palveluun.


Vastaat asiantuntijaroolissasi kommunikoinnista asiakkaan kanssa ja selvität perinpohjaisesti tarvittavat tiedot projektin onnistumiseksi. Lisäksi huolehdit lähtötietojen keräämisestä tietokannasta sekä käytettävien työkalujen sovittamisesta projektiin. Varmistat testauskäytännöillä, että siirrettävän tiedon eheys ja oikeellisuus toteutuu. Tiimiin kuuluu lisäksesi myös toinen datamigraation asiantuntija, ohjelmistosuunnittelija sekä tuoteomistaja. Kun tehtäväsi tulevat tutuksi ja alkavat sujua, voit laajentaa ymmärrystäsi Kelan määrityksistä toimenkuvaasi liittyen ja ottaa vastuuta asiakasprojektien projektinhallinnasta.

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta ennen kaikkea huolellista ja järjestelmällistä työotetta sekä tarkkuutta. Kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia sekä tunnistamaan niiden kannalta olennaiset yksityiskohdat. Päivittäisessä työssäsi olet tekemisissä koodin kanssa, ja siksi etsimämme henkilö on kiinnostunut koodista ja pystyy vähintäänkin lukemaan sitä. Lisäksi tietokannan käsitteen tulisi olla sinulle tuttu ja osaat tehdä SQL-kyselyjä. Projekteissa käytetään paljon Atostekin sisäisiä työkaluja, joihin saat perehdytyksen.

Vaatimukset

Odotamme sinulta

  • huolellista ja tarkkaa työskentelytapaa

  • ymmärrystä tietokannoista (SQL) ja ohjelmoinnista (Python)

  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn

  • hyviä kommunikointitaitoja sekä suullisesti että kirjallisesti

  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa


Lisäksi arvostamme kokemusta projektinhallinnasta ja asiakasrajapinnassa toimimisesta.

Meille tärkeintä kuitenkin on halusi ja sinnikkyytesi oppia ja perehtyä uusiin asioihin. Uusia pähkinöitä löytyy purtavaksi sitä mukaa, kun taidot karttuvat. Työkielenä meillä on suomi, joten toivomme sinun puhuvan ja kirjoittavan suomea sujuvasti.


Meillä pääset työskentelemään ja kehittymään reilussa ja matalan organisaatiorakenteen työyhteisössä, jossa ihminen otetaan vastaan ihmisenä. Atostek on työntekijöidensä omistama yritys ja tarjoamme vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkkauksen, laajan terveysvakuutuksen ja stabiilin työn alati kasvavassa yrityksessä.


Lähetäthän hakemuksesi pian, kuitenkin viimeistään 27.9.2021. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana ja täytämme paikan sopivan hakijan löytyessä. Työn aloittamisesta sovitaan tapauskohtaisesti. Lisätietoja tehtäviin liittyen kertovat Tomi Javanainen / 045 113 8882 ja Annamari Lehtinen / 045 645 6394.