Kokenut ohjelmistosuunnittelija /Senior Software Developer

Työn kuvaus

Onko sinulla jo kokemusta ohjelmistosuunnittelusta ja halua monipuolistaa osaamistasi? Oletko tehnyt töitä pitkään samalla profiililla ja haluaisit työnkuvaasi ehkä jotakin uutta?


Ihminen viettää yli kolmasosan elämästään töissä. Silloin on tärkeää, että hän viihtyy työpaikassaan tehden asioita, jotka kiinnostavat häntä. Tarjoamme kokeneille ohjelmistosuunnittelijoille tehtäviä teollisuuden tuotekehityksen, lääketieteen ja terveydenhuollon sekä julkisen sektorin saralla. Atostekilla me emme erityisesti etsi tiettyjen hittiteknologioiden osaajia. Meillä jokaisen kokeneen suunnittelijan vahvuutena on laaja-alainen osaaminen yhdistettynä yhteen tai muutamaan erikoistumisalueeseen. Kokeneen ohjelmistosuunnittelijan roolissa voit saada vastuuta käytännön ohjelmistokehityksen lisäksi esim. ohjelmiston rakenteen ja arkkitehtuurin suunnittelusta, toisten työntekijöiden ohjaamisesta tai projektinhallinnasta.


Vaatimukset

Odotamme sinulta kokemusta ohjelmistosuunnittelijan tehtävistä ja halua toimia vastuullisessa roolissa. Edellytämme tehtävään soveltuvaa diplomi-insinöörin tai maisterin koulutusta, ongelmanratkaisukykyä ja itsenäistä työotetta. Projektinhallintakokemus tai toimialaosaaminen teollisuudesta tai terveydenhuollosta katsotaan eduksi, mutta eivät ole edellytyksiä tehtävässä toimimiselle. Meillä tehtäviä ja vastuita sovitetaan oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.


Meillä pääsee mukaan yhteiskunnallisesti merkittäviin projekteihin reilussa ja matalan organisaatiorakenteen työyhteisössä, jossa ihminen otetaan vastaan ihmisenä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, laajan terveysvakuutuksen ja stabiilin työn alati kasvavassa yrityksessä.


Atostek on työntekijöidensä omistama yritys, jolla on toimipaikat Tampereella, Espoossa ja Jyväskylässä. Meillä voit työskennellä joustavasti toimistolla tai etänä. Lisätietoja antavat Tomi Javanainen (tomi.javanainen@atostek.com, puh. 045 113 8882) ja Annamari Lehtinen (annamari.lehtinen@atostek.com, puh. 045 645 6394).