Ohjelmistosuunnittelija, lääketieteen ja terveydenhuollon ohjelmistot

Työn kuvaus

Ohjelmistosuunnittelija, nyt on tilaisuutesi! Etsimme nyt vahvistukseksi lääketieteen ohjelmistojen ja terveydenhuollon tietojärjestelmien kehityksestä kiinnostuneita ohjelmistosuunnittelijoita toteuttamaan kanssamme uraauurtavia hankkeita.


Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden erikoistua toimialaan ja kehittyä sen todelliseksi moniosaajaksi! Meillä on kokemusta ja osaamista jo yli kahdenkymmenen vuoden ajalta lääketieteen ohjelmistojen ja terveydenhuollon tietojärjestelmien kehittämisestä. Atostek eRA-tuotteemme mahdollistaa uusien sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmien kehittämisen. Yksi viimeisimpiä taidonnäytteitämme on kansallinen koronarokotustodistusten tulostus- ja kirjauspalvelu. Lisäksi olemme mm. tehneet PET-keskuksen toiminnanohjausjärjestelmän, hammaslääketieteellisen röntgenkuvantamisohjelmiston sekä softaa monenlaisiin lääketieteellisiin laitteisiin.


Työssäsi ohjelmistosuunnittelijana suunnittelet ja toteutat ohjelmistoja osana kokenutta asiantuntijatiimiä, joka on aina tarvittaessa tukenasi. Työnkuvaa ja vastuita on meillä mahdollista sovittaa joustavasti oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.


Vaatimukset

Sinulta odotamme

  • kykyä työskennellä osana projektitiimiä

  • ongelmanratkaisukykyä

  • halua kehittyä ja motivaatiota oppia uusia teknologioita

  • tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa

Lisäksi tehtävään perehtymistä edesauttaa, jos sinulla on osaamista jostakin seuraavista; .NET, C#, ASP.NET, HTML, JavaScript, SQL Server, Windows Server, AWS, Docker/Kubernetes, React.


Arvostamme myös, jos sinulle on jo kertynyt aiempaa tietämystä tai kokemusta joistakin seuraavista

  • terveydenhuollon tietojärjestelmäkehityksestä

  • Kanta-palvelussa käytettävien standardien ja teknologioiden tuntemusta (HL7, CDA-R2)

  • lääketieteen ja terveydenhuollon ohjelmistojen integraatiotekniikoista (esim. DICOM, XDS, FHIR)


Meille tärkeintä kuitenkin on halusi ja sinnikkyytesi oppia ja perehtyä uusiin asioihin. Uusia pähkinöitä löytyy purtavaksi sitä mukaa, kun taidot karttuvat. Työkielenä meillä on suomi, joten toivomme sinun puhuvan ja kirjoittavan suomea sujuvasti.


Meillä pääset mukaan yhteiskunnallisesti merkittäviin projekteihin reilussa ja matalan organisaatiorakenteen työyhteisössä, jossa ihminen otetaan vastaan ihmisenä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, laajan terveysvakuutuksen ja stabiilin työn alati kasvavassa yrityksessä. Työsuhde on jatkuva ja työn aloittamisesta ja työajoista sovitaan tapauskohtaisesti. Atostek on työntekijöidensä omistama yritys, jolla on toimipisteet Tampereella, Espoossa ja Jyväskylässä. Tutustu lisää työskentelyyn Atostekilla ja henkilöstöetuihimme https://www.atostek.com/rekry/.


Lisätietoja antavat Tomi Javanainen (tomi.javanainen@atostek.com, puh. 045 113 8882) ja Annamari Lehtinen (annamari.lehtinen@atostek.com, puh. 045 645 6394).