Ohjelmistotestaaja (Atostek eRA)

Työn kuvaus

Terveystietojen saatavuuden, ajantasaisuuden ja esittämisen merkitys kasvaa terveydenhuollossa ja helppokäyttöisten integraatiopalveluiden rooli korostuu. Etsimme Atostekille vahvistukseksi terveydenhuollon tietojärjestelmäkehityksestä kiinnostunutta testauksen asiantuntijaa kehittämään kanssamme Atostek eRA -järjestelmää. Atostek eRA-tuotteemme mahdollistaa uusien sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmien kehittämisen. Yksi viimeisimpiä taidonnäytteitämme on kansallinen koronarokotustodistusten tulostus- ja kirjauspalvelu.


Tässä tehtävässä suunnittelet ja toteutat ohjelmistotestitapauksia ja lisäksi pääset vaikuttamaan testauksen kehittämiseen. Meille on tärkeää, että olet sitoutunut tehtävään ja haluat tehdä Suomen parasta Kanta -yhteensopivaa terveydenhuollon tietojärjestelmää. 

Vaatimukset

Odotamme sinulta

  • Kokemusta testausautomaatiosta sekä rajapinta- ja manuaalitestauksesta

  • Osaamista testausautomaatiotyökaluista, erityisesti Robot Framework

  • Itsenäistä työotetta ja ongelmanratkaisukykyä

  • Tehtävään soveltuvaa IT-alan koulutustaustaa

Ohjelmistotestaajana työskentelet osana kokenutta asiantuntijatiimiä. Tarjoamme jatkuvan työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen, laajan terveysvakuutuksen ja stabiilin työn alati kasvavassa yrityksessä. Atostek on työntekijöidensä omistama yritys, jolla on toimipaikat Tampereella, Espoossa ja Jyväskylässä. Työskennellä voit joko toimistollamme tai etänä. Työkielenä meillä on suomi, joten odotamme sinun puhuvan ja kirjoittavan suomea sujuvasti. Työn aloittamisesta sovitaan tapauskohtaisesti.


Lähetäthän hakemuksesi pian, mutta kuitenkin viimeistään 28.11.2021. Aloitamme haastattelut hakuaikana.  Lisätietoja tehtäviin liittyen kertovat Tomi Javanainen / 045 113 8882 ja Annamari Lehtinen / 045 645 6394.